By: H a r u s s

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Sunday, 18-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
+Teamgeist™

 
 
 
ter-Jumpa x-Mini Teamgeist kat bilik sebelah.. nak pinjam kejap ye..

+Teamgeist™,Adidas



View >> simple flash pics...<<


Saturday, 26-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
First Snow ..

Jiran tetangga.
Pondok tepon yg tak pernah pon dipakai.
Haiyaa.. besikal² nie kasi masuk dlm stor la..
View all 18 photos...
Hmm.. alhamdulillah.. first snow dah pun turun agak lebat kelmarin walaupun kedatangannya mmg diketahui awal² lg (tengok weather forecast le) dan tak sgt dinanti² kan.. heheh.
antara view disekitar rumah.. masa ni pun kena keluar rumah kejap (around 6 pm), coz nak tolong tolak kereta sewa Gigie yg tersangkut di parking lot belakang rumah.. (pasal lapisan salji tebal n licin sgt.)
mmm..kalau tak.. mmg comfirm tak keluar rumah time² hari dah gelap+sejuk yg menggila nih.

p/s:ape² pun.. Hidup mesti Diteruskan.....Yosh!! (ayat dr yeop.. )

..........



Friday, 18-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Autum Series ..

............

.......





Thursday, 10-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
I Know What You Did Last Raya ..

Ucop.. menjadi fotographer bile di suruh..
Pak Tam..berpakaian b.Melayu lengkap.
Shiey.. di ambang percintaan..haha.
View all 18 photos...
Kitaorg on da way balik dari Open House di Gelsenkirchen pada Raya ke-3 yg lepas (hari Sabtu)..
Gambar2 semasa transit train di Dusseldorf HbF n Köln HbF..

...............

..........


Sunday, 23-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Buke Pose kat Köln ( malaysische Versammlung )

Sape yg melantak 3 pinggan nih.
Zack yg kekenyangan..
Jawa's House in Cologne.
View all 15 photos...
Ha.. semalam budak2 Aachen ajak turun Köln ramai2.. buke pose kat sane.
mMmm.. ramai gak yg turun.. 17 org semua.
dari Gelsenkirchen, Iserlohn, Aachen, Gummersbach n Köln..
best jugak bukak pose ramai2 cam nie..

.....................


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net